Apelsin med smak av kanel, serverad med vaniljkesella, toppad med passionsfrukt


image21
En väldigt lättgjord och smaskig efterrätt som inte lämnar några större spår på hullet! =)


Ingredienser till 2 port.
4 apelsiner
½ tsk kanel
½ tsk farinsocker
1 tsk smör

Vaniljkesella
1 passionsfrukt

Utförande:
Skala och filèa apelsinerna och spara den juice som kommer från apelsinen vid uppskärningen. Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Lägg i apelsinerna och juicen och krydda med kanel och sockret. Värm upp det hela lite snabbt så det blir ljummet. Lägg upp apelsinerna och en klick kesella på en tallrik och toppa de med passionsfrukt.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0