SingelJag och min pojkvän gjorde slut i torsdags förra veckan. Vi har väl helt enkelt kommit fram till att på många sätt har vi mer av en kompisrelation än nåt annat. Samtidigt har vi ju bråkat en del om problem, så vi tyckte väl helt enkelt att vi skulle drop the crap (relationen) och försöka vara buddies istället. När vi väl kommit fram till att vi skulle göra slut så sa jag (som ett barn av den nya moderna generationen) att vi kanske skulle ändra vår status på facebook direkt så att det blir officiellt och man inte behöver gå och berätta för var enda jävel som man känner. Sagt och gjort sätter vi oss vi datorn för att klicka bort tre års relation.

När man gör det lyder texten: Would you like to cancel your relationship?

Väldigt dråpligt tycker vi båda och skrattar glatt. Vi använder sen det som meddelande på msn. Dagen efter så kommer mitt ex på att vi faktiskt gjorde slut på 9/11. Vi blir ännu mer roade av hela situationen. Det är såna här tillfällen som får mig att undra om jag är död på insidan eller om jag bara har en underbar distans till allt. Jag tror att det är en combo om jag ska vara ärlig.

Så hur ter sig nu mitt nyfunna singel liv är det att jag går runt och säger "Darling" till alla och smuttar på en Cosmopolitan precis som i (världens hemskaste tv-serie) Sex and the city?

Njaa hittills har jag åkt på en domedagsförkylning, ni vet sådär sjuk som man blev när man var liten och låg nerbäddad i sängen i en vecka. Jag har ögon/öron-inflammation, sjuka mängder grönt slem/snor i hals och nos. Vaknar mitt i natten av att jag antigen håller på att frysa ihjäl, eller för att jag svettas så mycket att det känns som jag precis har duschat. Glammigt värre, inte sant?

En lite rolig parantes är dock att jag märkt att jag får ganska lockigt hår om jag inte rör det alls. Jag har inte borstat eller tvättat det sen i tidigt på lördagen, har badat utan att blöta det. Kanske mitt varma feberhuvud fungerar som en gigantisk locktång eller nåt.

Nu ska jag gå och bädda ner mig i soffan och se på Rachel Ray. Peace out!Toga
Var på toga-fest i går i egensydd lakanklänning.

Skol-shit
Blev just klar med den här bilden som jag gjort för min konstskola på nätet. Än så länge känns det mest bara konstigt att plugga konst på distans. Känns inte riktigt på allvar.. men det är ganska skönt på ett sätt det med.

RSS 2.0