Dots
Här kommer en outfitbild från Östhammar. Fyndade klänningen på Kupan där för bara 50kr.

Falcor, var är du?
Det är en väldans cool himmel utanför där jag bor just nu. När jag ser såna där fina rosa moln kommer jag alltid att tänka på Never Ending Story och börjar ofta nynna lite på den underbara sången från filmen. Det är roligt hur film/tv/populärkultur-skadad jag verkligen är. Såg väldigt mycket på Simpsons förut, och ofta när jag kollade ut ur mitt fönster och det var en sån där klarblå himmel med några vita moln så hörde jag i bakhuvudet - "The Simpsons".

Tidigt i våras var det strömavbrott här i studentområdet där jag bor. Det var kväll med disiga moln. Jag och min pojkvän tände massor av ljus för att kunna se någonting. Sen kom vi på att man borde kolla ut och se om det var tänt någon annanstans eller om hela staden var drabbad. När vi kollar ut så är allt nedsläckt och öde, och dom gråa dimmiga molnen ger det hela en riktigt  kuslig känsla. Det roliga med det hela är att jag då tänker; nu kommer zombierna!


Have you met Mr Summer?
För min del personifierar en överförfriskad och trött finländare sommaren bäst. Jag har inte gjort ett dugg vettigt med min sommar. Hade planer på att börja träna och vara värsta fit for fight till hösten, men promenader och annan träning har utblivit då jag blir helt opepp av vädret.

Kommer just hem från min pojkväns föräldrahem, där dom har digitalbox med bra kanaler vilket innebär en massa tv-tittande. Hans föräldrar är av den sorten som ska truga på en mer mat, eller så blir man påhoppad med "ska du inte har lite mer vin?". Det är på ett sätt trevligt men inte det bästa när man vill försöka vara duktig.

Vi gjorde dessutom en blixtvisit på Åland med hans föräldrar, vilket resulterade i att vi kom hem med en liter 60%-ig Koskenkorva, en Captain Morgans Spiced Gold, Koskenkorva persikolikör och lite rödtjut to top it all off... och allt detta helt gratis. Bra med givmilda föräldrar på ett sätt. Nu är jag tillbaka hemma i öret, och tänker försöka bitchslappa lite fart på Mr Summer så han kommer i gång och rör på isterpinnarna, men jag är rädd att han helst släpper dom lös när han dansar med Kapten Morgan.

RSS 2.0