Ohälsosam Sx/So... näää inte alls..

Min pojkvän hade värsta flytet förra veckan.. inte mindre än tre personer stötte på honom. Jag har väl i grunden inte några problem med det. Speciellt inte om det är personer som jag känner mig hotad av. Egentligen är det bara trevligt att ens pojkvän får uppskattning och att andra tycker han är snygg/rolig/charmig osv. Det som stör mig är att jag knappt kan minnas senast när någon stötte på mig.

Det som jag minns är en två meter mörk man som stannade mig i utgången till rökrummet på en nattklubb här i Örebro och gjorde ett ”magnifico”-tecken åt mig för mer än två år sedan. Att det har etsat sig fast är nog för att det var ganska skrämmande mest.

Sen ska jag väl klargöra vad jag menar med att någon stöter på en.
Om en kompis till min pojkväns bror frågar om han får en puss efter är så full att han har glömt vem man är och att han har varit hemma hos mig och min pojkvän tidigare den kvällen och att min pojkvän står typ två meter bort… så känns det mer som allmän fylla mer än nåt man ska ta åt sig. Måste inflicka att han dekade tio minuter senare...

Nu är det inte så att jag aldrig får komplimanger eller får höra att jag är snygg. Men på senare tid är det i princip bara tjejer (eller för någon vecka sen av en gay kille) som säger sådant. Det känns lite som om andra tjejer ger en komplimanger är mer söt, gullig eller snygg på ett sätt som inte skulle göra dem rädda.

Näahh nu har jag tänkt gå ner i vikt i alla fall. Trots fylla och chipssnackande så har jag lyckats gå ner 1.5 kg sen förra veckan. Min metod? Kaffe ,motion och äta mindre.. förutom mitt säkerligen på började magsår så är allt toppen..
Nu ska jag gå och färga håret och bli ännu mer "pretty". Om någon jävel inte tycker att jag är snygg snart så blir jag ju förbannad!

Om ni inte förstår rubriken så kan ni väl besöka den här hemsidan: Instinctual Subtypes by Enneatype

Kommentarer
Postat av: rebekah

jag känner igen mig lite i det där, ibland kan det kännas som vissa tjejer som ger en komplimanger egentligen säger att man är utanför deras liga, eller nåt. typ "du har fin klädstil (men jag skulle ALDRIG sätta på mig det där)". fast jag måste väl erkänna att jag har ganska svårt att ta till mig komplimanger, inbillar mig t.ex att alla killar som säger såna saker vill in i mina byxor (som det heter) eller åtminstonde bara säger det jag vill höra. man är väl lite uppfuckad på nåt vis. iaf tycker jag att du är hemskt snygg på den där toga-bilden du har. fortsätt med det.

2008-09-13 @ 17:46:08
URL: http://osynligejackson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0